23 Mayıs 2018 Çarşamba

Eşcinsel dram "Boy Erased" yakında sinemalarda

Gençlik ateşi ile içsel sorgulamalara şahit olacağınız "Boy Erased"ten ilk görüntüler yayınlandı.


Kamera arkasına Joel Edgerton'ı oturtan LGBTİ dramı Boy Erased'e ilk bakış! Ünlü oyuncunun yönetmenliğini ve senaryosunu üstlendiği gençlik dramı, Garrard Conley imzalı "Boy Erased: A Memoir of Identity, Faith, and Family" kitabından beyaz perdeye uyarlanıyor. "Love, Simon" ve "Alex Strangelove" ile son dönemde ağırlık kazanmaya başlayan genç LGBTİ hikayelerinden farklı olarak "Boy Erased" daha yoğun ve dramatik bir tonda seyrediyor.

"Manchester by the Sea"deki performansı ile Akademi ödülü adaylığı kazanan Lucas Hedges'ın başrolünü üstlendiği filmde, Akademi ödüllü Russell Crowe ve Nicole Kidman, Emmy ve Tony ödüllü Cherry Jones, Grammy ödüllü Michael “Flea” Balzary, yönetmen Xavier Dolan, Joe Alwyn ve Troye Sivan da yer alıyor. Filmin kamera arkasındaki Edgerton da filmde boy gösterecek.

Jared küçük bir Amerikan kasabasında yaşayan genç bir delikanlıdır. Baptist bir papazın oğlu olan Jared ailesiyle çatışmaktadır. 19 yaşındaki genç delikanlı bir ültimatom ile karşı karşıya kalır. Ya bir eşcinsel dönüşüm terapisi programına katılacaktır ya da ailesi, arkadaşları ve inançları tarafından terk edilerek sürgüne gidecektir. Bu yolculuk, bir gencin kimliğinin her yönünü sorgulamaya zorlanırken kendini bulmak için verdiği mücadelenin gerçek hikayesidir.

Film 28 Eylül'de Amerika'da vizyona girecek.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder