20 Mayıs 2018 Pazar

Dikkat homofobi: Ramazan’da homo günü kutladılar!

Müslüman Türk Milletinin baş belası LGBTİ’li sapkın homolara her türlü desteği veren CHP yeni bir skandala daha imza attı. CHP yönetimindeki İzmir, Çankaya ve Şişli Belediyelerinin sapkınlara destek açıklamalarında bulunduğu öğrenildi.

Sapkınlığın ve ahlaksızlığın meşrulaştırıldığı LGBTİ etkinliklerinin hamiliğini kimseye bırakmayan CHP yine şaşırtmadı. Yönettikleri belediyelerin imkanlarını homoseksüel sapkınlara peşkeş çeken CHP’li belediyelerin şimdi de “17 Mayıs Uluslararası Homofobi, Bifobi ve Transfobi Karşıtı Günü”nü kutladıkları ortaya çıktı. CHP’li İzmir Büyükşehir Belediyesi, Ankara Çankaya Belediyesi ve İstanbul Şişli Belediyesi’nin LGBTİ’yi meşru gösteren skandal açıklamalar yaptıkları bildirildi.

RAMAZAN AYINI HİÇE SAYDILAR

İçinde bulunduğumuz Ramazan-ı Şerif ayını görmezden gelen CHP’li belediyeler, “17 Mayıs Uluslararası Homofobi, Bifobi ve Transfobi Karşıtı Günü”nü büyük bir coşkuyla kutladı. Düzenledikleri etkinliklerin çoğunu Ramazan ayına denk getirerek, toplumu provoke etmek isteyen LGBTİ’li sapkınlara, CHP’nin aleni bir şekilde destek vermesi kamuoyunda ciddi rahatsızlık oluşturdu.

SAPKINLIĞI MEŞRULAŞTIRDILAR

İzmir Büyükşehir Belediyesi’nin skandal açıklamasında şu ifadelere yer verildi: “17 Mayıs Uluslararası Homofobi, Bifobi ve Transfobi Karşıtlığı Günü kutlu olsun. Bugün cinsiyet kimliği, ifadesi veya cinsiyet yönelimlerle ilgili tüm fiziksel, ahlaki veya sembolik şiddetlere karşı eylem ve karşı durma günü.” Şişli Belediyesi ise, “Uluslararası Homofobi, Bifobi, ve Transfobi Karşıtlığı Günü’nde Nazım Hikmet Kültür ve Sanat Evi kütüphanemize ayrımcılık karşıtı kitaplarımızı koyduk” açıklamasıyla desteğini gizlemedi.

https://www.yeniakit.com.tr/haber/ramazanda-homo-gunu-kutladilar-468057.html

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder