13 Mayıs 2018 Pazar

"Akşener eşcinsel evlilik hakkında ne düşünüyor?"

Muhalif adayların seçim vaatlerinin heyecanlandırmadığını ifade eden Oray Eğin, "Meral Akşener eşcinsel evliliği hakkında ne düşünüyor? Muharrem İnce'nin yasal tıbbi esrar hakkında bir görüşü var mı?" diye sordu.
 
Günün en ilginç seçim yazısı Habertürk yazarlarından Oray Eğin'den geldi.

Muhalif adaylar arasında kendini heyecanlandıran bir isim göremediğini ifade eden Eğin, 'Bütün adaylar sınırlarını iktidarın çizdiği bir alanda hareket ediyor, iktidarın vaatlerinin benzerlerini ya da biraz değişiğini sunuyor, farklı bir perspektif açamıyor.' ifadesini kullandı.

Önümüzdeki 10 yılda dünyanın şimdiden tartıştığı pek çok konunun Türkiye'nin kapısına dayanacağını ekleyen Eğin, şunları yazdı:

Meral Akşener evlilik eşitliği hakkında ne düşünüyor, bilmiyoruz. Muharrem İnce'nin tıbbi marihuananın yasallaştırılması konusunda bir fikri var mı acaba? Üç sene sonra İzmir'de trans bireylerin kullandıkları tuvaletler yüzünden bir kriz çıktığında CHP bir çözüm bulmaya hazırlıklı mı? Goldman Sachs resmen bitcoin işlemlerine başlıyor, ekonomi kurmayları dünyanın yeni para düzeni konusuna ne kadar hâkim? “Dolar düşecek”ten daha fazlasını duymayı talep etmeliyiz.

http://beyazgazete.com/haber/2018/5/10/aksener-escinsel-evlilik-hakkinda-ne-dusunuyor-4479112.html

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder