11 Nisan 2018 Çarşamba

Şarkıcı Ed Sheeran, Liberya'da tecavüze uğrayan erkek sokak çocuklarının hayatını kurtardı!


Ünlü şarkıcı Ed Sheeran, Liberya’da sokak çocuklarının nelere maruz kaldığını görünce buna kayıtsız kalamadı.
JD ismindeki çocuğun ve arkadaşlarının hayatını kurtardı. Çocukların hepsi tecavüze ve şiddete uğramıştı.
Comic Relief ismindeki belgesel çekimlerinde yer alan Ed Sheeran, Liberya’daki sokak çocuklarının tecavüze uğraması ve şiddet görmesine kayıtsız kalamadı.
Sheeran, özellikle JD ismindeki çocukla kısa sürede yakınlaştı. Tecavüz edilip şiddete uğramasına rağmen çocuk hayat sevincini kaybetmemişti ve bir gün başbakan olmak istiyordu.
Daily Mail’den aktarılanlara göre, “Şu an yapacağım öncelikli şey çocuklara bir ev bulana ve sorunlarını çözene kadar hepsini otele yerleştirmek” dedi.
Sözünü tutması uzun sürmedi. Sheeran, Liberya’da büyük bir ev satın aldı. Beş çocuk bu eve yerleştirildi ve onlarla ilgilenmesi için Ma isminde bir kadınla anlaşıldı.
Sheeran’ın bir sonraki amacı daha fazla sokak çocuğuna ev bulmak, eğitim almalarını sağlamak ve iyi bireyler olarak yetişmesini sağlamak.
Tecavüze ve şiddete uğrayan çocukların her gece kabuslar gördükleri söyleniyor. Şimdilerde ise parlak bir gelecekleri var.
JD, “Çok mutluyum ve yakında okula başlayacağım. Çok çalışmalıyım. Başbakan olup sokak çocuklarına yardım edeceğim” dedi.

Hürriyet

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder