27 Nisan 2018 Cuma

İskoç Muhafazakar Partisi lezbiyen lideri hamile olduğunu açıkladı

İngiltere’de, Başbakan Theresa May’in hükümetine dışarıdan destek vererek güvenoyu almasını sağlayan ve iktidarda kalmasına destek olan İskoçya Muhafazakâr Partisi’nin lezbiyen lideri Ruth Davidson hamile olduğunu açıkladı.


İngiltere’de, Başbakan Theresa May’in hükümetine dışarıdan destek vererek güvenoyu almasını sağlayan ve iktidarda kalmasına destek olan İskoçya Muhafazakâr Partisi’nin lezbiyen lideri Ruth Davidson hamile olduğunu açıkladı.

Ruth Davidson’un canlı yayında televizyonlara açıkladığı hamilelik haberine ilk tebrik ve kutlama Başbakan Theresa May’den geldi.

Ruth Davidson resmi twitter hesabından hamilelik haberini duyururken paylaştığı mesajda partneri Jen (üstte solda) ve köpekleri ile birlikte çektirdikleri fotoğrafın altına “Üç kişilik küçük ailemiz, dört kişi oluyor” diye yazmıştı. 

Başbakan May, Ruth Davidson’un mesajını retweetleyerek resmi twitter hesabından yayınladığı mesajında İskoç Muhafazakâr Partisi lideri Ruth Davidson ve birlikte yaşadığı sevgilisi Jen’i kutladığını belirterek “Bu muhteşem bir haber! Sen ve Jen adına çok mutluyum” diye yazdı.

39 yaşındaki İskoçya Muhafazakâr Partisi’nin lezbiyen lideri ve partneri Jen, köpekleriyle birlikte verdikleri üç kişilik aile pozlarında hamileliğin ve sonbaharda doğacak bebeklerinin mutluluğunu paylaştılar.

Başbakan May’ın kurduğu azınlık hükümetine dışarıdan destek olan ve İngiltere’de hükümetin devamı açısından “kilit” konumdaki İskoçya Muhafazakâr Partisi lideri Ruth Davidson, İskoçya Televizyonu’nda katıldığı canlı yayın programında sperm bankasından aldığı spermle suni döllenme sonrasında tüp bebek yöntemiyle hamile kaldığını, bebeğini sonbaharda doğuracağını açıkladı.

Davidson, program sırasında “Tıpkı Cambridge düşesi Kate gibi sabahları kaltığımda midem bulanıyor, kusuyorum, hasta hissediyorum ama şimdiden sonbaharda doğacak bebeğimin heyecanını yaşıyorum. Biricik aşkım Jen ve Ben birlikte aile olmanın mutluluğunu ve heyecanını paylaşıyoruz. Çok coşkuluyuz ve şimdiden çocuğumuzun birlikteliğimize katacağı mutlulukla adeta havalarda uçuyoruz” dedi.

KORHABER

http://www.korhaber.com/haber/Iskoc-Muhafazakar-Partisi-lezbiyen-lideri-hamile-oldugunu-acikladi/249030

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder