14 Mart 2018 Çarşamba

"Türk dizileri homoseksüelliğe yol açıyor" diyen Özbek imam tehditler savurdu!

9 Mart tarihindeki cuma vaazında Türk dizilerini suçlayan Özbek imam, bu açıklamalarını yayınlayan Ozodlik Radyosu'na tehditler savurdu.


Hatırlanacağı üzere Özbekistan'ın başkenti Taşkent'in Yunusabad merkez ilçesinde bulunan Mirza Yusuf Camii'nin imamı Rahmatulla Sayfuddinov Türk dizileri hakkında homoseksüellik suçlamasında bulunmuştu. İmam Sayfuddinov'un hedefinde bu sefer açıklamalarını yayınlayan basın kuruluşları vardı.

İmam Sayfuddinov geçtiğimiz hafta Türk dizilerindeki erkekleri hayal eden kadınların çocuklarının eşcinsel olacağını iddia etmişti. İmam 9 Mart cuma vaazında, bu açıklamalarını yayınlayan Ozodlik Radyosu'na tehditler savurdu. Ozodlik Radyosu'nu "Münafıkları Radyosu" olarak niteleyen İmam Sayfuddinov bu radyonun cenazesini kaldıracağını belirterek tehdit etti.

İmam Sayfuddinov kendisinin psiko-genetik uzmanı olduğunu belirterek iddialarının ilmi dayanağı olduğunu belirtti. Ayrıca: "Türk aktörlere aşık Özbek annelerden eşcinseller doğar" başlıklı habere itiraz ederek, "Ben Özbek anaları demedim. Dünyadaki tüm kadınları kastederek dünyanın ahvalini belirttim. Bu ilmi bir gerçektir. Ozodlik'takilere göre bu ilmi mantığa uymamaktadır. Tabii onlar Allah'ın yarattığı insanın maymundan geldiğine inanıyor. İlmi mantığı nerden bilsin o maymun evlatları!" dedi.

Kendisinin psiko-genetik uzmanı olduğunu vurgulayarak: "Psikogenetik yeni bir ilm. Ben bu alanda mütehassıs biriyim. Ben bu ilmi öğrenip tetkik ve tahkik edip halkımızın, milletimizin, vatanımızın, geleceği için sözler sarfediyorum" dedi. Öte yandan Ozodlik servisi de bu tehditler karşısında yargıya başvuracaklarını duyurdu.

Rahmatulla Sayfuddinov geçen Cuma günündeki (2 Mart) vaazında, "Dünyada hem erkeklerde hem de kadınlarda bir homoseksüellik furyası var. Ayrıca cinsel münasebet sırasında bir erkeğin ve bir kadının başka bir erkek ve kadını hayal etmesi de özendiriliyor. Bugün (Özbekistan'da) halizhazırda hayal ediliyor. Misal kızlar Türk dizilerindeki yakışıklı erkekleri hayal ediyorlar. "Düşümde falanca Türk aktörü gördüm" diyenler toplumumuzda var. Resimlerini bulunduruyorlar. Cinsel münasebet sırasında başka bir erkeği veya kadını düşünenlerin çocukları homoseksüel olur. O münasebette iki değil üç kişi var olduğu sayılır." ifadelerinde bulunmuştu.

QHA

http://qha.com.ua/tr/turk-dunyasi/turk-dizileri-escinsellik-yayiyor-diyen-ozbek-imamdan-tehditler/167531/

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder