4 Ocak 2018 Perşembe

Matematik öğretmeni gay porno yıldızı çıkınca

Üniversite Öğrencileri, Matematik Hocalarının Cinsel İçerikli Film Yıldızı Olduğunu Keşfetti!

İtalya'da üniversitede matematik derslerine giren öğretim görevlisinin, çok sayıda cinsel içerikli filmde oynamış eski bir eşcinsel oyuncu olduğunu, öğrencileri ortaya çıkardı.

La Sapienza Üniversitesinde matematik hocası olan Ruggero Freddi isimli adamın, daha önce  ABD'de cinsel içerikli pek çok filmde oynamış olduğunun ortaya çıkması okulda şok etkisi yarattı. Popüler eşcinsel filmlerde oynamış olan Freddi, cinsel içerikli filmlerde Carlos Masi ismini kullanıyordu.

5 SENEDİR ÜNİVERSİTEDE DERS VERİYOR

 İtalya'yı terk edip ABD'ye giden ve burada oynadığı filmlerle çok para kazanan Freddi, daha sonra yüksek lisansını tamamlamak için ülkesine geri döndü. Burada eğitimini tamamlayan 2013'ten itibaren üniversitede dersler vermeye başladı.

ÖĞRENCİLER FARK ETTİ

Bazı üniversite öğrencilerinin matematik hocalarının ünlü cinsel içerikli filmlerde oynamış yıldız bir oyuncu olduğunu fark etmeleri tüm okulda büyük yankı uyandırdı. Öğenciler, hocalarının  Facebook'taki profilinde gördükleri ve kaslarını sergilediği bir fotoğraf üzerine araştırmaya girişip gerçeğe ulaştıklarını söyledi.

ÜZÜLMEMİŞ

Ruggero Freddi, daha fazla para kazanmak için bu sektöre girdiğini ve kariyerinin ifşa edilmesine üzülmediğini söyledi.

KONUYLA İLGİLİ ŞİKAYET YOK

Bilgisayar mühendisliği mezunu olan Ruggero Freddi, sahip olduğu eğitime ek olarak matematik yüksek lisansı yapmış ve bu alanda derslere girmeye başlamıştı.

11 yıldır partneriyle birlikte yaşayan eşcinsel ünşversite hocası, geçmişi nedeniyle üniversitede hiç sorun yaşamadığını ve bu konuyla ilgili hiç şikayet almadığını söyledi

https://m.haberler.com/universite-ogrencileri-hocalarinin-cinsel-10413608-haberi/

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder