7 Aralık 2017 Perşembe

Zeynep Alkan'ın Sevgilisi de mi Gay?

Zeynep Alkan'ın Sevgilisi Gay mı | Hamdi Alkan Damadı İçin Neler Söyledi

Ünlü oyuncu ve yönetmen Hamdi Alkan'ın kızı Zeynep Alkan'ın isveçli sevgilisi Gay mı? Peki Hamdi Alkan damat adayı için neler söyledi? Bilindiği üzere Zeynep Alkan'ın sevgilisinin bir erkekle öpüşmesi gündem olmuştu.


Hamdi Alkan'ın 19 yaşındaki kızı Zeynep Alkan'ın sosyal medyadan aşkını ilan ettiği İsveçli sevgilisinin bir erkekle öpüştüğü fotoğraflar ortaya çıktı. Hamdi Alkan kızının sevgilisiyle ilgili, "10 numara çocuk." yorumunda bulundu.

ZEYNEP ALKAN'IN SEVGİLİSİNİN ERKEKLE ÖPÜŞTÜĞÜ FOTOĞRAFLARI ÇIKTI
Aşkını ilan eden taraf Zeynep Alkan olmuş, genç oyuncu sevgilisiyle çekildiği romantik fotoğrafı "En güzel anıları bir Türk ve bir İsveçli yaratır" notu ile Instagram'da paylaşmıştı. Sürpriz birlikteliğin ardından gözler Anton Turkalj'a çevrildi. İsveçli gencin bir erkekle fotoğrafları çıkmıştı.

HAMDİ ALKAN: 10 NUMARA ÇOCUK
Kızı Zeynep'in İsveçli sevgilisinin bir erkekle öpüştüğü fotoğraflarla ilgili konuşan yönetmen, "Kızım onu tanımadan önce esprisine yapılmış bir şey. 10 numara çocuk, o mutluysa ben ne yapayım?" dedi.


ZEYNEP ALKAN KİMDİR
Sanatçı bir aileden gelen Zeynep Alkan, 26 Mayıs 1998’de doğdu. Yönetmenliğini babası Hamdi Alkan'ın yaptığı Hayat Bazen Tatlıdır ile ilk dizi deneyimini yaşadı. Birce Akalay, Anıl Tetik, Mustafa Mert Koç, Ufuk Özkan gibi isimlerin başrollerinde yer aldığı, liseli gençlerin yaşadıkları zorlukları anlatan Hayat Bazen Tatlıdırı’da Emoloji Emel karakterine hayat verdi. Dizi ile aynı anda eğlenceli vinde videoları da çeken Zeynep Alkan, Instagram paylaşımlarıyla adından söz ettiriyor.Kaynak: Zeynep Alkan'ın Sevgilisi Gay mı | Hamdi Alkan Damadı İçin Neler Söyledi
https://www.bolgegundem.com/zeynep-alkanin-sevgilisi-gay-mi-hamdi-alkan-damadi-icin-neler-soyledi-288195h.htm

https://www.bolgegundem.com/zeynep-alkanin-sevgilisi-gay-mi-hamdi-alkan-damadi-icin-neler-soyledi-288195h.htm

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder