1 Haziran 2017 Perşembe

Yeni Akit Genel Yayın Yönetmeni Kadir Demirel'e öldüren damadı Cemil Yavuz Karanfil motorcu çıktı


Yeni Akit Genel Yayın Yönetmeni Kadir Demirel'e öldüren damadı Cemil Yavuz Karanfil motorcu çıktı. Damat Cemil Yavuz Karanfil eşi Esma'yı da ağır yaralamıştı. Peki kimdir Cemil Yavuz Karanfil kimdir?

TÜRKİYE Yeni Akit Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni Kadir Demirel, kızı Esma ile damadı Cemil Yavuz Karanfil arasındaki kavgayı yatıştırmak için gittiği evlerinde öldürüldü. Damat Cemil Yavuz Karanfil olaydan sonra elindeki kanlı bıçakla evden çıktı. Komşularına müdahale etmeyin diyerek yürüdü gitti. Damadın karakola gidip teslim olduğu öğrenildi. Peki kimdir Cemil Yavuz Karanfil ve cinayeti neden işledi?


Kadir Demirel'in damadı Cemil Yavuz Karanfil Marmara Üniversitesi mezunu. Damadın mesleği ise Makina mühendisliği. Kayınpederini öldürüp eşini de yaralayan damat Cemil Yavuz Karanfil bir motosiklet tutkunu. Kadir Demirel'in kızı Esma Karanfil ile evli olan Cemil Yavuz Karanfil, Başakşehir'de oturuyordu.

Esma Karanfil'in dayısı Erdal Üstündağ, damadın psikopat olduğunu belirterek "Esma Hanım, şiddete uğradığı gerekçesiyle emniyete giderek şikâyette bulundu. 3 ay uzaklaştırma kararı verildi. Esma'ya 'Senin en yakınlarını öldürerek canını yakacağım' dedi. Bu tehdidin ardından aileler araya girdi. Yeniden birlikte yaşamaya başladılar. Biz kendi isteğiyle evine döndüğünü sanıyorduk" dedi.

Cemil Yavuz Karanfil ile eşi Esma Karanfil arasında sorunlar vardı. Çift 7 ay önce boşanma davası açmışlardı. Ancak çiftin arasındaki sorunların böylesine korkunç bir son getireceğini kimse tahmin edememişti. Son olayda Cemil Yavuz Karanfil,  eşi Esma ile sonu cinayetle bitecek bir kavgaya tutuştu. Kavga o kadar büyüktü ki Akit Gazetesi'nde o sırada çalışmakta olan Kadir Demirel'e telefon gitti.

Kadir Demirel 'Acil bir işim çıktı' diyerek gazeteden fırlayıp kızının evine gitti. Kızıyla damadının kavgasını yatıştırmaya çalışan Kadir Demirel, kendisini bir anda damadı ile kavga ederken buldu. Damadı Cemil Yavuz Karanfil kayınpederini karnının sol yanından iki, sol koltuk altından kalbinin üstüne bir ve sağ omzuna bir olmak üzere 4 yerden bıçakladı. Demirel koltukta oturuyordu. Demirel ilk darbenin ardından ayağa kalktı, ikinci, üçüncü ve dördüncü darbeyi ayakta aldı.

Çocuklar Kerem Karanfil (2) ve Yavuz Selim Karanfil (8) dedelerinin ve annelerinin bıçaklanmasını gördü.

Kadir Demirel'i öldüren damat Cemil Yavuz Karanfil, araya giren eşi Esma Karanfil'i de bıçakladı. Ardından da evden elindeki kanlı bıçakla çıkıp karakola giderek teslim oldu.




Yıllardır eşcinselleri sapıklar diye nefrete hedef gösteren Yeni Akit gazetesi genel yayın yönetmeni Kadir Demirel damadının işlediği cinayetin kurbanı oldu.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder