1 Haziran 2017 Perşembe

Milat gazetesi: ‘Onur’suz provokasyon

‘Onur Haftası’ adı altında Mersin’de etkinlik düzenleyen Lezbiyen, gay, biseksüel ve transseksüellerin derneği LGBTİ, Müslümanların ibadet ayı Ramazan’da provokasyon dolu bir haftaya imza atmaya hazırlanıyor.

ÖZLEM DOĞAN
Lezbiyen, gay, biseksüel ve transseksüellerin derneği LGBTİ, ‘Onur Haftası' adı altında Mersin'de etkinlik hazırlığı yapıyor. Mersin 7 Renk LGBTİ Derneği öncülüğünde kurulan Onur Haftası Komisyonu, “Mozaik” temasıyla gerçekleştirilecek onur haftası etkinlikleriyle onur yürüyüşü yapacaklarını açıkladı. Önceki sene İstanbul'daki ‘onur'suz yürüyüş rezil görüntülere sahne olmuştu. Şimdi de aynı provokatör etkinlik 5-11 Haziran'da çeşitli akademisyen, STK ve üniversiteler vasıtasıyla düzenleniyor. Müslüman bir ülkede, üstelik Ramazan ayı gibi kutsal bir ayda halkın bakmaktan dahi imtina edeceği kıyafetlerle sokaklarda fütursuzca eylem yapacak olan LGBT bireylerine Mersin ev sahipliği yapacak.
Aynı oyun sahnede

2015 yılında Beyoğlu'nda düzenlenen LGBT ‘Onur'suzluk Yürüyüşü'nde “Şaban'la Recep'in aşkına Ramazan engel olamaz” pankartları açılmış,  Türk toplumunun ahlakına aykırı kıyafetleriyle yüz kızartıcı hareket ve davranışlar sergilenmişti. Daha da ileri giden gay ve translar, Müslümanlar için kutsal bir ay olan Ramazan ayında çırılçıplak soyunarak dans etmişler ve çevredekiler de bu aşağılık gösteriye alkış tutmuştu.  Her fırsatta kendilerine haklar tanınması bahanesiyle yürüyüş düzenleyen gay ve translar, önceki yıl düzenlenen yürüyüşte imza attıkları rezaletle neden toplumdan izole edildiklerini de kanıtlamışlardı.

Eğitim-Sen'den LGBT'ye destek

Türk halkının yüzyıllardır süregelen yapısını dinamitlemeye yönelik ‘onur'suzluk yürüyüşüne bir destek de 120 bin üyesi bulunan ve birçok üyesinin KCK ile ilişkisi bulunduğu tespit edilen, 50 bine yakın üyesi de FETÖ'den soruşturulan Eğitim ve Bilim Emekçileri Sendikası (Eğitim-Sen) Mersin şubesinden geldi. Üstelik destek bu isimlerle sınırlı değil; Maltepe Üniversitesi'nden Yrd. Doç. Dr. Mehmet  Bozok ‘Erkeklik Atölyesi' adlı söyleşisiyle, Makine Mühendisleri Odası, Jeoloji Mühendisleri Odası, Tabipler Odası, Mersin Ortopedik Engelliler Derneği, Pir Sultan Abdal Derneği de ‘Onur'suzluk Haftası'na katılanlar arasında.

‘Kerimcan Durmaz'lar kolay paranın sembolü

Bireysel olarak yaşanan eşcinsellik afişe edilmediği müddetçe kişinin kendi kararıdır fakat 7'den 70'e herkesin izleyeceği bir filmde, dizide veyahut bu tür platformlarda dini, kültürel ve ahlaki açıdan Türkiye halkına ters düşen eşcinselliği neden normalleştirme çabası verildiğini de ciddi ciddi oturup düşünmek gerekiyor. Son yıllarda dizi ve filmler üzerinden eşcinselliğin normalleştirilmesi için çaba harcanıyor.  Birçok yapımda bu tip karakterleri görmek mümkün. Üstelik Kerimcan Durmaz ve Hakan Kakız gibi sadece eşcinsel oldukları için ünlü olan ve yüzbinlerce takipçiye sahip isimler, katıldıkları programlardan ve showlardan astronomik ücretler alıyorlar. Bunun farkına varan gençlere de kolay yoldan para kazanmanın önünü açıyorlar.

İslam toplumundaki gençlere tuzak

Sıradışı tarzıyla sapıklık sınırlarını zorlayan Amerikalı şarkıcı Lady Gaga 2014'te konser vermek için Türkiye'ye gelmişti. İstanbul Teknik Üniversitesi (İTÜ) Stadyumu'ndaki konser için saatler öncesinde stadın önüne gelen LGBT bireylerin örnek aldığı şarkıcı da küresel güçlerin özellikle Müslüman toplumların gençlerinin ahlakını bozmak için öne çıkarılmış bir misyon niteliği taşıyor.

http://www.milatgazetesi.com/onur-suz-provokasyon-haber-114894

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder