15 Mayıs 2017 Pazartesi

Eşcinsel anketörü 'Müslüman ülkede kökünüzü kazımak sevaptır' diyerek darp ettiler!

Gaziantep'te bir firmaya bağlı olarak anketörlük yapan eşcinsel Y.G., kendisine "Müslüman ülkede sizi öldürmek sevaptır, kökünüzü kazıyacağım" sözleriyle saldıran Nureddin Sürücü tarafından dövüldü. Y.G. önce darp raporu aldı, sonra polis merkezine giderek şikayetçi oldu.


Gaziantep'te bir firmaya bağlı olarak anketörlük yapan eşcinsel Y.G., cinsel yönelimi nedeniyle bir homofobik ve gerici saldırıya uğradı.

Dün saat 15.30 civarında Gaziantep Masal Parkı'nda anketörlük yapan Y.G., daha önce de tartıştığı Nureddin Sürücü adındaki şahısla karşılaştı. Daha önceki saldırgan tutumunu sürdüren Nureddin Sürücü, yine küfür, tehdit ve hakaret dolu sözlerle Y.G.'ye saldırdı. "Onursuzsunuz, aşağılıksınız, sizin soyunuzu kazıyacağım, öldüreceğim, müslüman ülkede sizi öldürmek sevaptır" gibi tehdit ve hakaret dolu sözlerle saldıran Nureddin Sürücü, Y.G.'yi saçından tutup yerlerde sürükledi, kafasını ağaca vurarak darp etti.

Arkadaşları ve olay yerinde bulunan soL muhabiri tarafından 25 Aralık Devlet Hastanesine götürülen Y.G. burada darp raporu aldı. Daha sonra İbrahimli Polis Merkezine giden Y.G. darp raporuyla birlikte Nureddin Sürücü'den şikayetçi oldu.

http://haber.sol.org.tr/toplum/escinsel-anketoru-musluman-ulkede-kokunuzu-kazimak-sevaptir-diyerek-darp-ettiler-196233

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder