1 Nisan 2017 Cumartesi

Yeni Akit: Robert Koleji’nde eşcinsel sapkınlık

Robert Koleji’nde sapkınlık

Eşcinsellik hastalığını topluma normal bir insani durum gibi yansıtan sapkınlar korosuna Amerikan Robert Koleji de katıldı.

Müslüman Türk toplumunun genetik kodlarıyla oynamak için her yola başvuran şer güçlerin enjekte ettiği gay-lezbiyenlik sapkınlığı okullara kadar sıçradı. Amerikan Robert Koleji’nin 27-31 Mart tarihlerini “Gay ve Eşcinsel Haftası” olarak belirlediği ortaya çıktı. Lise öğrencilerine hafta boyunca film, kitap ve yarışmalarla eşcinsellik sapkınlığının aktarılacağı belirlenen Robert Koleji’ndeki etkinliklerin Marshall Hoover ve Joe Welch isimli ABD’li eğitimciler tarafından tertiplendiği öğrenildi.

LİSELİLERE HAFTA BOYUNCA ‘HOMOSEKSÜELLİK’ AŞILAYACAKLAR

Milli Eğitim Bakanlığı’ndan onay alınmadan yapıldığı öne sürülen “Gay ve Eşcinsel Haftası” etkinliklerini duyurusuz gerçekleştiren Robert Koleji’nin İttifak/Birlik Haftası adıyla farkındalık etkinliklerinin bu haftaki konusu eşcinselik olarak belirlendiği aktarıldı. Eşcinsellik hastalığını topluma normal bir insani durum gibi yansıtan sapkınlar korosuna katılan Amerikan Robert Koleji, bu kapsamda okul kütüphanesine 25 adet homoseksüellikle ilgili kitaplar ekledi. LGBT olarak adlandırılan sapkınlığın sembolü olarak belirlenen “gökkuşağı”, simge olarak kitapların kapağına konuldu. Robert Koleji’nin öğretmenlerine yolladığı mailde LGBT kitaplarıyla ilgili, “Bazı kitapları atlamış mıyız? Hemen bize haber verin onları da işaretleyelim. Bu konularla ilgili kütüphanemizde bulunmayan fakat alınmasını istediğiniz kitapların adını bize bildirmeniz için bir de kavanoz hazırladık.” denildi. Kolejde, öğrencilerin altında fotoğraf çekilmesi için homoseksüelliği sembolize anlamında büyük bir gökkuşağı görseli hazırlandığı belirtildi.

HOMO YARIŞMASI VE ÖDÜL

Robert Koleji’nin Mermer Salon olarak adlandırılan bölümünde homoseksüellerle ilgili bir yarışma tertiplendi. “Tanınmış” eşcinsellerin fotoğraflarının yer aldığı bir pano hazırlayan Robert Koleji, panonun yanına konulan oy pusulası ile öğrencilerden, fotoğraflardaki sapkınların isimlerini bilmelerini istiyor. En çok eşcinsel ismini doğru cevaplayan öğrencilerin “şahane bir ödül” kazanacağı duyuruluyor.

17 YAŞINDAKİ ÇOCUĞA HOMOSEKSÜELLİK SUNUMU YAPTIRDILAR

Okulda bir de bilgilendirme masası kuruldu. Bu masada haftanın ilk üç günü öğrencilerin homoseksüellikle ilgili soruları cevaplandırıldı, talebelere eşcinsellik güzellemeleri yapıldı. Robert Koleji bununla da sınırlı kalmadı. “Gay ve Eşcinsel Haftası” kapsamında Salı günü Kaan  Tarhan isimli lise 11. sınıf öğrencisine “homoseksüelliğin biyolojik sebepleri” konulu sunum yaptırıldı. Lise talebesine yaptırılan sapkın sunum, kolejin “Gould Salonu” adlı bölümündeki öğretmenler odasında gerçekleştirildi.

AHLAKSIZ FİLMLER

Robert Koleji’nin eşcinsellik aktiviteleri kapsamında Perşembe günü sinema gösterisi yapıldı. Milli Eğitim Bakanlığı’na bağlı olan Robert Koleji’nde lise öğrencilerine müstehcen sahneleri barındıran gay ve lezbiyenlikle ilgili 2 film seyrettirildi. Saat 15’te “Coğrafya Kulübü”, saat 18’de ise Ferzan Özpetek’in, eşcinsel bir adamın bu durumu kabullenmek istemeyen ailesi ve çevresiyle ilgili yaşadığı sorunların anlatıldığı “Serseri Mayınlar” filmi izletildi. Müstehcen filmlere katılımın yüksek olması için Robert Koleji yönetimi tarafından yapılan duyuruda, öğrencilere gösterim esnasında çeşitli atıştırmalık servisinin yapılacağı belirtidi.

2 ABD'Lİ TERTİPLİYOR

Akit, LGBT organizasyonunu Robert Koleji'nde düzenleyen isimlerin bilgisine de ulaştı. Liseli talebelerin zihinlerine eşcinsellik hastalığını bulaştıran söz konusu etkinlikleri ABD vatandaşı olan Marshall Hoover ve Joe Welch'in düzenlediği tespit edildi.

SUSMAKLA YETİNDİLER

Konuya ilişkin görüşüne başvurduğumuz Robert Koleji yetkilileri, müsait olmadıklarını öne sürerek açıklama yapmaktan kaçındılar.


FARUK ARSLAN

http://www.yeniakit.com.tr/haber/robert-kolejinde-sapkinlik-294788.html
http://www.on5yirmi5.com/haber/egitim/egitim-kurumlari/213446/robert-kolejinde-sapkinlik.html
http://www.milatgazetesi.com/robert-koleji-nde-sapkinlik-haber-110176

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder