25 Mart 2017 Cumartesi

Eşcinsel babalardan teşekkür

Eşcinsel Evliliği Destekleyen CEO'ya Homoseksüel Babalardan Gelen Sımsıcak Teşekkür


Aden Kahyaoğlu

Qantas CEO'sunun eşcinsel evliliğe verdiği destekten ötürü teşekkür etmek amacıyla içimizi böyle güzel ısıtan bir gönderi paylaşan homoseksüel babaların haberini Daily Mail'den sizler için derledik.


İki eşcinsel baba, Qantas adlı hava yolu şirketinin CEO'su Alan Joyce'un desteği için aynı hava yolunun bir jetinde içinde iki çocuklarını kucaklarında taşıdıkları bir fotoğraf paylaştılar.

Instagram'da Inz_Tribe adıyla bilinen Sydney'li çift, kendilerini "iki baba, iki erkek çocuğu ve tüylü bir çocuk" olarak tanımlıyor.

Çift Pazartesi günü Göçmen Bakanı Peter Dutton, Joyce'un eşcinsel evliliğe destek verici konuşmasını eleştirdikten sonra bir fotoğraf paylaştı.


"@qantas'a ve CEO'su Alan Joyce'a Avustralya'da eşcinsel evliliğe verdiği destekten ötürü teşekkürler." şeklinde bir yazıyla paylaştılar bu fotoğrafı.

"Günün birinde ben de iki çocuğumun elini tutarak mihraba doğru hayatımın aşkıyla evlenmek için yürüyebileceğim. Bu, sizlerin desteğiyle gerçek olacak."

"Qantas, aile olabilme hayalimizin şimdiden bir parçası olmuş durumda. Daha geçen yıl Eylül ayında iki aylık ikizlerimi alarak Los Angeles'ı terk ettik ve hayatlarımızın yeniden başlayacağı Sydney'e geldik."

"Bu yolculuğumuz konusunda gergindik, fakat Qantas kabin memurları tarafından çok güzel ağırlandık."

"İlişkimizin diğer ilişkilerle eşit görüldüğü, çocuklarımızın sorularla zorlanmadığı veya ebeveynlerinin ilişkilerini savunmak zorunda kalmadıkları bir geleceğin hayalini kuruyoruz."
Fotoğraf, Qantas personeliyle aynı şekilde deneyimler yaşayan insanların da aralarında bulunduğu 2.000 kişi tarafından beğenildi.

"Gönderine hayran kaldım. Siz ve bütün LGBTI üyesi arkadaşlarım için evlilik eşitliğinin Avustralya'ya kısa sürede getirilmesini gönülden istiyorum. Bu muhteşem ailenizi her zamankinden daha çok sevin."

"Daha şimdi Instagram fotoğraflarınıza baktım ve birbirinden değerli iki çocuğunuzun da ne kadar sevildiği o kadar belli oluyor ki."

Qantas patronu Joyce, Başbakan Malcolm Turnbull'a açık mektup yazıp imzalayarak eşcinsel evliliğin yasal olması konusunda katkıda bulunan 30 en iyi CEO arasında yer alıyor.

https://onedio.com/haber/escinsel-evliligi-destekleyen-ceo-ya-homoseksuel-babalardan-gelen-simsicak-tesekkur-762793

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder