17 Mart 2017 Cuma

Bebek Ken Brezilya poposu ameliyatı için Türkiye'ye geldi

Ken bebek Rodrigo Alves 50'nci ameliyatını oldu!

Bu güne kadar 50 defa estetik ameliyat olan Alves, örümcek ağı estetiği ve Brezilya poposu estetiği için Türkiye’ye geldiğini açıkladı


Yarı Brezilyalı yarı İngiliz olan Rodrigo Alves, bugüne kadar geçirdiği operasyonlar sonrasında Barbie’nin sevgilisi Ken’e benzeyince şöhreti çok daha fazla arttı.

Türkiye’ye gelir gelmez Show TV'deki Zahide Yetiş'le programına katılan Rodrigo Alves, örümcek ağı estetiği ve Brezilya poposu estetiği için Türkiye’ye geldiğini açıkladı.

Estetik operasyonlara 18 yaşından sonra psikolog eşliğinde başladığını söyleyen Alves, bedeninden memnun olmadığını ve bunu değiştirmek için estetik cerrahiden yardım aldığını söyledi.

Programa, istediği çizgi karaktere benzemek için birçok estetik operasyon geçiren 'Canlı Barbie' lakaplı Pixee Fox ile katılan Alves ayrıca, Türkiye’nin özellikle estetik cerrahide çok ileri bir yerde olduğunu ifade etti.

Pixee Fox ve Rodrigo Alves, sempatik ve samimi tavırlarıyla seyircilerin ilgi odağı haline geldiler.

33 yaşındaki Brezilyalı Rodrigo Alves, Barbie'nin sevgilisi Ken'e benzemek için tam 50 defa bıçak altına yattı.

Daily Mail'in haberine göre; Küçük yaşlarda kendisiyle dalga geçtikleri için depresyona giren Alves, çareyi estetik ameliyatlarda bulmuştu.

Bu güne kadar 50 defa estetik ameliyat olan Alves, 360 bin sterlin yani tam 1 milyon 728 bin 754 TL harcadı.

Alvesi geçtiğimiz yıl, burnunda meydana gelen çökme nedeniyle hastaneye başvurmuştu.

Yüz gerdirme operasyonuyla 50'nci ameliyatını olan Rodrigo Alves, "Yüzümü hiç hissetmiyorum" açıklamasında bulundu.

Estetik bağımlısı olduğunu kabul eden Alves, estetik ameliyat yaptırmaya devam edeceğini belirterek, ancak hiçkimsenin onu örnek almaması gerektiğini söyledi.

Son olarak Alves, "Defalarca ameliyat oldum ve bu bir domino etkisi. Nasıl ki arabanızı her yıl bakıma götürüyorsunuz, bu da öyle bir şey..." dedi.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder