21 Şubat 2017 Salı

Angelina Jolie'nin kızı ameliyatla erkek mi olacak?

Cinsiyet mi değiştirecek?


Oyunculuktan sonra yönetmenliğe soyunan Angelina Jolie, filminin galasına beş çocuğuyla katıldı. Kız çocuklardan Shiloh'un takım elbisesi, cinsiyeti üstündeki iddiaları akıllara getirdi.
Angelina Jolie, eşi Brad Pitt ile ayrılık sürecinin ardından ilk kez çocuklarıyla görüntülendi.
Bir süredir kamuoyundan uzak duran Angelina Jolie, yönetmenliğini yaptığı filmin galasına çocuklarıyla katıldı.
Yeni filmi 'First They Killed My Father' (Önce Babamı Öldürdüler) galası için Kamboçya'ya gelen Jolie, yedi çocuğunun beşiyle kırmızı halıda görüntülendi. Brad Pitt'in olmaması, alışılmışın dışında bir görüntü ortaya çıkardı.
Jolie'nin üvey oğullarından birisi Maddox'un ana vatanı olan Kamboçya, bu ziyarete özel bir anlam kattı.
Çok küçük yaşta evlat edindiği oğlu için konuşan Jolie, "Oğlum köklerini daha iyi tanısın" dedi ve "Ben oğlumun biyolojik anne ve babasına neler olduğunu anlamak istedim" diyerek filmdeki motivasyon kaynağını açıkladı.
Galada dikkat çeken isimlerden birisi ise 12 yaşındaki kız çocuğu Shiloh oldu. Bir süredir erkek gibi giyinen Shiloh'un, ilerleyen yaşlarda 'cinsiyet değiştireceği' iddiaları konuşuluyordu.
12 yaşındaki çocuğun galadaki takım elbiseli ve kısa saçlı görünümü, iddiaları gündeme getirdi.
Yaklaşık iki sene önce Brad Pitt, bir televizyonda konuşurken kızından bahsetmiş, Shiloh adı yerine 'John' ismiyle ona seslenmeye başladıklarını belirtmişti. Jolie ise kızının sürekli erkek gibi davrandığını, erkek gibi olmak istediğini söylemişti.

Hürriyet

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder