2 Aralık 2016 Cuma

Kerimcan homofobik saldırıdan sonra Amerika'ya gidiyor

Kerimcan Durmaz'ın sağlığı nasıl Kerimcan Durmaz'a Samsun'da sahne aldığı mekanda yapılan saldırının detayları ortaya çıkmaya başladı. 'Ayağım burkuldu' diyen Durmaz'ın burnunun kırıldığı ve kaşının patladığı öğrenildi.


Sosyal medya fenomeni Kerimcan Durmaz'ın sahne aldığı Samsun'da silahlı saldırıya uğradığı iddia edilmiş, Durmaz yaptığı açıklamada 'Benimle alakalı bir durum değil. Herhangi bir saldırı yok. Sadece panik oldu, koşarken ayağımı burktum' demişti.

Kerimcan Durmaz'ın yalanladığı saldırının detayları ortaya çıkmaya başladı.

Kerimcan'ın eski menajeri Renkli Sayfalar'a yaptığı açıklamada "Havaya ateş edilmiş, mekana saldırmışlar. AVM içerisinde bir mekan bu. Orada 10-15 kişi Kerim'i beklemiş. Onu, arkadaşını ve asistanını dövmüşler. Kerim yüzünde darbeler almış. Asistanın kolu kırık. Arkadaşı da darbe almış. Sonra polisler alıp hastaneye götürmüşler" dedi.

Kerimcan Durmaz'a yaşları 15-17 arasında değişen bir grup gencin saldırdığı, yaşanan olay sonucu Durmaz'ın burnunun kırıldığı ve kaşının patladığı öğrenildi.

AMERİKA'YA GİDECEK

Psikolojik olarak büyük çöküntü yaşayan Kerimcan Durmaz'ın kendisini odasına kapattığı ve toparlanmak için 15 günlük Amerika tatiline çıkacağı da iddialar arasında.

Kerimcan Durmazın sağlığı nasıl

'OĞLUM İYİ'

Kerimcan Durmaz'ın tedavi gördüğü hastaneye kızı ile birlikte gelen anne Durmaz oğlunun sağlık durumu ile ilgili açıklama yaptı:

"Kerimcan çok iyi. Sağlığı yerinde. Bugün müşade altında tutulacak. Hiçbir sorun yok. 'Dayak yedi' diye bir şey yok. Yüzünde hiçbir hasar yok."

KONSERLERİNİ İPTAL ETTİLER

Kerimcan Durmaz'ın saldırıya uğramasının ardından Gülşen ve Berkay da tepki olarak Samsun konserlerini iptal ettiler.

http://www.hurriyet.com.tr/kerimcan-durmazin-sagligi-nasil-40294498

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder