19 Temmuz 2016 Salı

IŞİDci biseksüel(iddia)!?

ŞOK İDDİA: FRANSA’YI KANA BULAYAN IŞİD TERÖRİSTİ BİSEKSÜEL MİYDİ?

Geçtiğimiz hafta Fransa’nın Nice şehrinde, beyaz bir kamyon ile kalabalığa dalan ve en az 85 kişinin ölümünden sorumlu olan Işid teröristi Mohamed Lahouaiej-Bouhlel’in biseksüel olduğu iddia edildi.


Nice’de yaşana katliam ile ilgili haberimize ulaşmak için buraya tıklayın…

PinkNews’un, Fransız haber kanalı BFMTV kaynaklı haberine göre, saldırıdan sorumlu olan kamyon şöförü ve Işid teröristi Mohamed Lahouaiej-Bouhlel’in, sanıldığı gibi dindar bir müslüman olmadığı iddia edildi. Ailesine göre, 31 yaşındaki terörist ne Ramazan ayında oruç tutuyor, ne de müslümanlığın alkol ve domuz eti tüketmemek gibi kurallarını yerine getiriyordu. Haber kanalının yaptığı araştırmalara göre Bouhlel’in Tinder isimli arkadaşlık uygulamasına hem erkeklere hem de kadınlara yönelik bir profili bulunmaktaydı. Haberin yayınlanmasından kısa süre sonra Fransız istihbaratı bu haberi doğruladı.

Çeşitli tartışma programlarındaki gündeme bakılacak olursa, IŞİD, Avrupa’nın çeşitli kentlerindeki yaşama ayak uydurarak yaşayan müslümanların bir şekilde İslam kurallarına aykırı yaşadıklarına ve günahlarının ancak kendilerine katılarak ve birer IŞİD askeri olmaları durumda affedileceğine inandırarak dünyayı teröre bulamakta.

http://gzone.com.tr/sok-iddia-fransayi-kana-bulayan-isid-teroristinin-biseksuel-miydi/

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder