24 Haziran 2016 Cuma

FETÖ'den Peygamberimize hakaret!

Fetullahçı Terör Örgütü'nün (FETÖ) kanalı Samanyolu TV'de Peygamberimizi gökten indirip kamyonete bindiren örgüt bir rezalete daha imza attı. FETÖ'nün Hollanda'da çıkardığı Zaman Vandaag gazetesinde eşcinselliği meşru göstermek için İslam dininin kutsalları alet edilmeye çalışıldı.

FETÖ'nün kanalı Samanyolu TV'de Peygamberimizi gökten indirip kamyonete bindiren örgüt bir rezalete daha imza attı. FETÖ'nün Hollanda'da çıkardığı Zaman Vandaag gazetesinde eşcinselliği meşru göstermek için İslam dininin kutsalları alet edilmeye çalışıldı.

FETÖ her geçen gün çirkinleşerek İslam'a, Peygambere ve dini değerlere hakaret etmeye, kendi kötü emellerine ulaşmak için bu degerleri kendine oyuncak haline getirmeye devam ediyor. FETÖ'nün Hollanda'da çıkardığı Zaman Vandaag gazetesinde çıkan bir yazıda "Hz. Muhammed bugün hayatta olsaydı, eşcinsel evliliğe karşı çıkmazdı" şeklinde skandal bir iddiada bulunuldu.

Yeni Akit

FETÖ batıya yaranmak için Hz. Muhammed'e hakaret etti

FETÖ batıya yaranmak için Hz. Muhammed'e hakaret etti
Fetullahçı Terör Örgütü'nün Hollanda'da çıkardığı Zaman Vandaag gazetesinde eşcinselliği meşru göstermek islam dininin kutsalları alet edilmeye çalışıldı. Sözkonusu yazıda “Hz. Muhammed bugün hayatta olsaydı eşcinsel evliliğe izin verirdi” denildi. Avrupa’da yaşayan Müslümanlar gün boyunca FETÖ’nün gazetesine tepki gösterdi.

 FETÖ her geçen gün çirkinleşerek İslam'a, Peygambere ve dini değerlere hakaret etmeye, kendi kötü emellerine ulaşmak için bu degerleri kendine oyuncak haline getirmeye devam ediyor. FETÖ'nün Hollanda'da çıkardığı Zaman Vandaag

gazetesinde çıkan bir yazıda "Hz. Muhammed bugün hayatta olsaydı, eşcinsel evliliğe karşı çıkmazdı" ifadeleri kullanıldı.

Sabah

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder