26 Kasım 2015 Perşembe

Yeşim Salkım Eğreti Gelin'de kadın kadın kadına öpüşüyor

2005 yılında Atıf Yılmaz’ın yönettiği, başrolde Nurgül Yeşilçay’ın oynadığı ‘Eğreti Gelin’ filmi çok konuşulmuştu. Nurgül Yeşilçay’ın cüretkar sahneleri filmin önüne geçmiş, sinema tarihimizin kilometre taşlarından biri olmuştu. Yakın zamanda Yeşim Salkım’ın başrolünde oynayacağı ‘Eğreti Gelin Ladik’ vizyona girecek. Film ekibi önceki gün Yeşim Salkım’ın kızı Gizem’in sahibi olduğu Etiler Akatlar’da bulunan ‘Cici Bici’ kafede bir araya geldi. Kitabın yazarı ve filmin senaristlerin Şükran Kozalı, ” Filmi yazarken aklımıza direk Yeşim Salkım geldi. Nurgül Yeşilçay’a herhangi bir teklif götürmedik. Sadece bir sene önce kendisine laf arası sormuştum. O da ilk filmde oynadığı için çok mutlu olduğunu fakat ikinci de yer almak istemediğini dile getirdi” şeklinde konuştu.
SENARYODA OLMAMASINA RAĞMEN GÖĞSÜM AÇILDI
Filmin Başrol oyuncusu Yeşim Salkım, filmdeki cüretkar sahneleri hakkında açıklamalarda bulundu. Başarılı Oyuncu, ” Filmde bir sahnede senaryoda olmamasına karşın göğsüm açıldı. Yönetmenimiz sahneyi çıkarmayı düşünse de ben engel oldum. Sinema bu, eğer böyle şeyleri oynayamıyorsanız sinema yapmayın.
Gidin dizilerde oynayın” dedi. Yeşim Salkım’ın film içinde bir de çok dikkat çekecek öpüşme sahnesi bulunuyor. Hemcinsi oyuncu İlkay Kayku’yla dudak dudağa öpüşen Salkım’ın bu sahnelerinin oldukça ses getirmesi bekleniyor.
SOZCU / Tarkan ABDULLAHOĞLU

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder