2 Ağustos 2015 Pazar

PKK'da gay ve lezbiyen taburları

Terör örgütü KCK/PKK’nın lezbiyen ve gay’lerden oluşan taburlar oluşturduğu ortaya çıktı. Son 3 yılda oran yüzde 15'lere çıktı.

"Etnik asimilasyona uğruyoruz" diyerek daha önce Avrupa ülkelerine iltica eden örgüt mensuplarının artık bu gerekçe kabul edilmediği için "Cinsel tercihlerimizden dolayı toplumda dışlanıyoruz" diyerek Avrupa'ya taşındıkları bildirildi.

Yeni Akit gazetesinde yer alan habere göre, İstihbarat birimlerine göre son bir yılda 100 kadar önemli KCK mensubu "eşcinsel" olduğunu söyleyerek Almanya, Fransa ve Hollanda'ya iltica etti. Son 3 yılda örgüte katılanların içindeki eşcinsellerin oranının yüzde 15 seviyesinde olduğu açıklandı.

Edinilen bilgiye göre; terör örgütü, eşcinsel kişileri, 'Sizin hakkınızı savunuyoruz', 'Size sahip çıkacağız', 'Gelin bize katılın; bu aynı zamanda sizin özgürlük mücadeleniz olacak' diyerek dağa çıkarıyor. Bu gerekçelerle PKK'nın son yıllarda tabur oluşturacak kadar eşcinseli dağa çıkardığı belirtiliyor. PKK'nın aynı zamanda eşcinsel ilişkiye teşvik ettiği de aktarılıyor.

ESKİ MİLİTANLAR ANLATIYOR

PKK'dan ayrılan F. D. isimli eski militan şunları anlatıyor: "Örgütte her türlü cinsel ilişki artık serbest gibi. Eskiden çeşitli cezalara çarptırılıyorlardı ama artık durum değişti. PKK eşcinsellere yönelik açılımlar yapıyor. Zaman zaman yapılan açıklamalarda eşcinsellere destek çıkılıyor. Bu da örgüte eşcinsellerin gelmesini sağladı. Hatta örgüt içinde gay ve lezbiyenlerin oluşmasına olanak sağlandı ve bu insanlar bilerek bir arada tutulmaya başlandı. Ama asıl mesele örgüt artık Avrupa'ya elemanlarını gönderirken 'eşcinsel olduklarını ve toplumda dışlandıklarını' söylemelerini istiyor. Hatta bunun için cinsel ilişkiye bile sokuluyor bu kişiler. Çünkü yapılacak kontrollerde bunun görülmesi sağlanıyor. Avrupa'ya rahatlıkla eleman göndermenin yeni adını eşcinsel olarak seçmişler. Erkekler gay, kadınlar ise lezbiyen olarak gönderiliyor."

Örgütten ayrılan isimlerin verdiği ifadelerde çarpıcı bilgiler bulunuyor. Dağa çıkarılan küçük erkek ve kız çocuklara zorla tecavüz edildiğini anlatan eski PKK mensupları "Şehirlerde beyaz kadın ticaretinden yüzde 15 oranında pay alan KCK aynı zamanda, eşcinsel kavramını da yurtdışına militan taşımada kullanıyor. KCK/PKK milislerini veya militanlarını yurtdışına gönderirken kaçak yollardan onları Yunanistan üzerinden, Avrupa ülkelerine ulaştırıyor" ifadelerini kullanıyor.

KADINLARLA İLİŞKİ YÖNETİCİLERE SERBEST

KCK/PKK, militanları dağda tutmak için her türlü yolu mübah görüyor. Bunların arasına eşcinsel ve çocuk militanlara tecavüzü de ekleyen örgüt, aynı zamanda kuruluş aşamasında koyduğu kuralları da çiğniyor. Çünkü PKK'da cinsel ilişkiye girmek suç sayılıyordu ve cezası ağır. Duygusal ilişkide bulunmak ise cinsel ilişkiden daha tehlikeli bulunuyordu. Son yıllarda cinsel ilişkiye girmenin cezasının azalması örgüt yöneticilerinin de istedikleri kişilerle cinsel münasebette bulunmalarından kaynaklanıyor.

PKK'da yıllarca çeşitli kademelerde yer alan F.T. isimli eski militan, örgüt yöneticilerinden Kadri Çelik, Cemil Bayık ve Fehman Hüseyin başta olmak üzere üst düzey yöneticilerin kadın militanlarla rahat bir şekilde cinsel ilişkiye girdiklerini anlatıyor. F.T, Dr. Bahoz kod adlı Fehman Hüseyin'in örgüt içinde ilişkiye girdiği iki kadın militanın ismini de veriyor. "Fehman, Beritan kod adlı Cihan Asi ve Jiyan kod adlı kadın militan ile cinsel ilişkide bulunuyordu. İki kadın da örgütte tanınan önemli isimler. Cihan Asi 2009'da yakalanıp cezaevine konulurken, Jiyan kod adlı kadın militan ise halen dağ kadrosunda ve Fehman Hüseyin ile ilişkisi devam ediyor."

Jiyan isimli terörist örgütte aktif görevlerde bulunuyor ve KCK yapılanmasının önemli isimlerinden. Zaman zaman Hakkari ve Şırnak taraflarına geçerek burada küçük kız ve erkek çocukları kandırıp dağa çıkardığı belirtiliyor. F.T, örgütteki eşcinsel ilişkiye dair ise bildiklerini şöyle anlatıyor: "Örgütte erkek erkeğe, kadın kadına cinsel ilişki yaygın. Aynı şekilde yaşı küçük çocuklara da eski militanlar tarafından tecavüz ediliyor. Benim tanık olduğum 30 kadar eşcinsel ilişki olayı var. Aslında cinsel ilişki örgütte yasak ve bazen infazla sonuçlanacak cezaları bile var. Ama bu çoğu zaman uygulanmaz. Sadece tanık olduğum bir olay oldu. O da Yılmaz kod adlı militan ile Mizgin kod adlı iki kişi birbiriyle olan cinsel ilişkisi sonucunda cezaya çarptırılıp infaz edildiler. Çünkü bu olay örgütün en üst düzeyine kadar intikal etmişti. Eşcinsel veya normal ilişkide bulunan örgüt mensuplarına verilen göstermelik cezalar çok önemli değil. Çünkü ceza alan bu kişilerin daha sonra rütbe alıp yönetici konumuna yükseldiklerine şahit oldum."

EŞCİNSEL TABURLARI

Örgütün eşcinsel ilişkiyi desteklediği de ortaya çıktı. Örgüte katılan Şervanlar adı verilen genç yaştaki militanların bilinçli bir şekilde eşcinsellerin arasına katıldığı belirtiliyor. Örgütün eşcinsellerin bulunduğu önemli iki taburu bulunuyor. Sadece kadınlardan oluşan ve adına Cehennem Bölüğü denilen kamplarda ağırlıklı olarak lezbiyenler bulunuyor. Çiyareş (Karadağ) Taburu'na bağlı Cehennem Bölüğü, adını Cehennem Dağı'ndan alıyor. Buradaki mağaralarda kadınlar yaşıyor. İyi savaşçı olan kadınların bulunduğu bölüğün önemli özelliği olarak lezbiyen ilişkileri gösteriliyor. Gay'lerin bulunduğu kamplar ise tabur seviyesinde. Özellikle Şikefta Birindar (Yaralı Mağara) Taburu gay'lerin olduğu kampların bulunduğu alan olarak ön plana çıkıyor. Aynı şekilde sözde Zap eyaletine bağlı Ertuş Taburu'nda da gay'ler bulunuyor. İki taburda bin kadar militan bulunuyor. Buradaki teröristlerin hepsi gay'lerden oluşmuyor. Ancak yaygın olarak bulundukları belirtiliyor. Örgütte bu tür ilişkilere küçük cezalar dışında bir yaptırım uygulanmıyor.

http://www.internethaber.com/etnik-asimilasyon-pkk-teror-orgutu-terorsit-gay-lezbiyeni-tabur-avrupa-cinsel-te-414196h.htm

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder