22 Mayıs 2015 Cuma

HDP'li eşcinsel adaydan rezil propaganda!

Türkiye partisi olma iddiası olan HDP’nin Eskişehir’den milletvekili adayı gösterdiği LGBTİ üyesi Barış Sulu’nun küfürlü seçim propagandası büyük tepki çekiyor. Sulu, iki erkeğin öpüşmesinden rahatsız olanların ahlakını sorguluyor.

Yüzde 10 barajını aşmak için Türkiye partisi görüntüsü vermeye çalışan HDP seçim bildirgesinde lezbiyen, gey, biseksüel ve transgenderi temsil eden LGBTİ'leri 'tanımayı ve bu kitleye yönelik sosyal politikalar üretmeyi vaat etmişti. Bu vaadinin bir yansıması olarak da LGBTİ üyesi Barış Sulu'yu Eskişehir 6. sıra milletvekili adayı olarak aday gösterdi. HDP Milletvekili adayı Barış Sulu da, adaylığı ilan edildikten sonra Twitter'den "Ben i..neyim" diye başlayan mesajlarıyla HDP'nin değil LGBTİ'nin yaygınlaşmasının propagandasını yapmaya başladı. Başbakan Yardımcısı Yalçın Akdoğan tarafından da eleştirilen HDP'nin LGBTİ tavrı, Barış Sulu'nun hayat tercihi olmaktan çıkarak, herkesin kabul etmesi dayatması yapılan propagandaya dönüştü.

Küfürle propaganda zamanı

Hürriyet Gazetesi'nin "Bir kadın, bir erkek ve bir gay evliliği" başlığıyla yaptığı röportajla Türkiye'ye tanıttığı HDP'nin eşcinsel milletvekili adayı Barış Sulu, Twitter üzerinden eşcinsellik propagandası peşinde. HDP'ye oy istemek yerine "Cinsel kimliğimizi tanıyın" propagandası yapan Sulu, erkeklerin öpüşmesinin normal karşılanmasını istiyor. Eşcinselliğine küfür ifadesiyle i..neyim diye yaklaşıp, tüm eşcinsellere de hakaret etmekten çekinmiyor. Bunu yaparken de Barış Sulu dini öğeleri de propagandasına alet ediyor.

Ezan yalanıyla oy devşiriyor

"İki erkeğin öpüşmesi sizi iki erkeğin birbirini öldürmesinden daha çok rahatsız ediyorsa ahlak anlayışınızı acilen sorgulamalısınız." diye Twitter mesajı yazan Barış Sulu, arkasından da "Erdoğan konuşuyor diye elli dakika geç ezan, geç namaz" şeklindeki yalan mesajıyla dini öğelere sığınıp oy avcılığı yapıyor. Bir diğer mesajında ise " Ben i..ne olduğumu gayet iyi biliyorum biraz ilkokul seviyesinden çıkıp daha yaratıcı olun ve siz de ne olduğunuzu bilin rahatlayın açılın" diye yazarak tüm eşcinsellere hakaret ediyor.

Böyle mi Türkiye partisi olacaksınız?

Barış Sulu üzerinden HDP'nin eşcinsellik propagandası yapmasına Başbakan Yardımcısı Yalçın Akdoğan da tepki gösterdi. Akdoğan, "HDP'nin, 'Türkiye partisi olacağız' iddiasında bulunduğunu anımsatarak, "(Türkiye partisi olacağım) diyen bir partinin yedeğinde terör örgütü olur mu? Bir taraftan çıkmış bir ilçe başkanı 'pontus soykırımı yapıldı, 350 bin kişiyi Türkiye katletti' diyor. Yani Ermeni soykırımını, pontus soykırımını konuşarak kendi ülkene hakaret ederek, suçlayarak mı Türkiye partisi olacaksınız? Eşcinsel aday çıkarmışlar, eşcinsel evliliği savunuyor. HDP bunu savunarak mı Türkiye partisi olacak?" diye konuştu. (Star Gazete)

http://www.sabah.com.tr/gundem/2015/05/22/hdpli-escinsel-adaydan-rezil-propaganda

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder