5 Mart 2015 Perşembe

CHP’li gençler LGBTİ üyeleriyle bir araya geldi

CHP İzmit İlçe Gençlik Kolları üyeleri ve Kocaeli LGBTİ insiyatifi üyeleri önceki akşam CHP İzmit İlçe binasında bir araya gelerek samimi bir sohbet gerçekleştirdi.

CHP İzmit İlçe Gençlik Kolları’nın uzun zamandır bir araya gelip sorunlarını ve çözüm önerilerini dinlemek istediği LGBTİ üyeleri başkan Devrim Bal’ın daveti üzerine ilçe binasına gelerek gençlik kollarıyla bir araya geldi. Açılış konuşmasını yapan Bal “Öncelikle buraya gelerek bizleri çok mutlu ettiğinizi söylemek isterim. Uzun süredir sizlerle görüşme çabası içindeydim. STK’lardan sorumlu yöneticimiz Ceyda Akkaya arkadaşımızın öncülüğü ile sizlerle görüşme fırsatı bulduğumuzdan dolayı çok mutlu olduğumuzu bir kez daha dile getirmek istiyorum. Ve bu tür ziyaretlerin sıkça olmasını ve partimize istediğiniz zaman gelip bizlerle sohbet etmenizi canı gönülden isterim” diyerek memnuniyetini dile getirdi.

“BİZLER DE ÜZERİMİZE DÜŞEN GÖREV VARSA YAPMAYA HAZIRIZ”

Daha sonra konuşan LGBTİ genç  “Bizleri buraya davet etmeniz bizleri de mutlu etti.Kocaeli gibi bir yerde böyle şeylerin olması bizleri umutlandırıyor .Ancak bizleri tam olarak tanımadığınız için kavram karmaşası yaşanabiliyor.Ancak biz bunun farkında olduğumuz için o sorunu görmezlikten geliyoruz” dedi. Daha sonra Bal “Sizler için bizler de üzerimize düşen ne görev varsa yapmak istiyoruz” diyerek LGBTİ inisiyatifi üyesi arkadaşların önerilerini dinledi.

“KAVRAM ÇALIŞMASI”

Bunun üzerine LGBTİ inisiyatifi üyelerinden Ayhan Akmaz  “Başlangıç olarak hem sizler hem bizler için önemli olacak olan “Kavram çalışması” eğitimi yapılabilir” diyerek bir öneride bulundu. Bu öneriye olumlu bakan CHP’li gençler önümüzdeki haftalarda böyle bir çalışmanın yapılabileceğini ve bu çalışmanın örnek olabileceğini söyledi.

KOCAELİ’DE İLK OLACAK!

Bu tür çalışmaların Kocaeli’de bir ilk olacağını ve devamının geleceğini ümit ettiklerini söyleyen Bal konuşmasına şöyle devam etti “Umarım bu çalışma birçok yere ve kişilere örnek olur. Biz mutluyuz güzel bir başlangıç yapacağımızdan dolayı. Ve bunun sadece bir başlangıç olacağını unutmayın. Bizler elimizden geldiği kadar sizlere destek vereceğiz.”


http://www.kocaelibarisgazetesi.com/Haber/33971/siyaset/chpli-gencler-lgbti-uyeleriyle-bir-araya-geldi/

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder