23 Aralık 2014 Salı

LOPEZ’iN YENi GÖZDESi: Ryan Guzman

‘The Boy Next Door’ filminde Ryan Guzman ile sevişme sahneleri dikkat çeken Jennifer Lopez, “Ryan’da hem çocuksu hem de erkesi bir şey” dedi





Jennifer Lopez, ‘The Boy Next Door’ filminde başrolü paylaştığı Ryan Guzman ile ‘Latina’ dergisi için objektif karşısına geçti. Filmde Guzman ile birlikte sevişme sahnelerinde rol alan 45 yaşındaki iki çocuk annesi şarkıcı, çekimlerde de samimi pozlar verdi. Lopez, röportajında Guzman’ın çekiciliğiyle ilgili şunları söyledi: “Onda hem çocuksu hem de erkeksi bir şey vardı. Bu da çok seksiydi.”

O SAHNELERDE ÇOK UTANDIM
Guzman ise Lopez ile seks sahnelerini şu sözlerle anlattı: “Kendimi en rahatsız hissetiğim anlardı. Her sahnenin kareografisini yaptık. Yönetmenimiz Rob Cohen’in ‘Kafanı sola çevir’, ‘Biraz eğilir misin’ diye direktif vermesi utanç vericiydi.”

MÜKEMMEL KADIN LOPEZ
Rol arkadaşı Lopez’e övgüler yağdıran genç oyuncu, sözlerine şöyle devam etti: “Amerikan Müzik Ödülleri için hazırlanıyordu, ‘American Idol’ yarışmasında jüri üyeliği yapıyordu, ‘Gerçek Aşk’ adlı kitabını yetiştirmeye çalışıyordu ve bizim filmimiz dışında bir filmle daha ilgileniyordu. Ancak o dikkatini hiç kaybetmedi.”

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder