23 Eylül 2014 Salı

Sinir krizi geçiren travesti hastaneye kaldırıldı

Bursa'nın Orhangazi İlçesi yakınlarında içinde bulunduğu otomobilde sinir krizi geçirerek, yoldan geçen araçlardan yardım isteyen travesti, 34 yaşındaki B.İ. için polis alarma geçti.

 Gedelek Köyü yakınlarında durdurulan otomobilden indirilen ve ayağıyla aracın ön camını kırdığı için yaralanan B. İ. hastaneye kaldırılırken, araçta tartıştığı kardeşi 31 yaşındaki Melih İ. ve kuzeni 34 yaşındaki Fatma İ. ile araç sürücüsü ifadeleri alınmak üzerine polis merkezine götürüldü.

Olay, dün İstanbul-Bursa karayolunda meydana geldi. Travesti B.İ., kardeşi Melih İ. ve kuzeni Fatma İ., Yalova’dan Bursa’ya gelmek üzere 28 yaşındaki Halit T. yönetimindeki 16 UY 804 plakalı otomobil ile yola çıktı.

Araçtakilerle tartıştıktan sonra kardeşinin kendisine vurması üzerine sinir krizi geçirdiği öne sürülen B.İ. Bursa yönüne gelirken, otomobil içinden sesini dışarıdan geçen sürücülere duyurmaya çalıştı.

Bazı sürücüler bunu cep telefonu ile polise bildirdi. Takibe alınan otomobil, Gedelek Köyü yakınlarında durduruldu. Otomobilden çıkan B.İ., ayağı ile otomobilin ön camını kırarak zarar verirken ayağından yaralandı. Polis ekipleri tarafından güçlükle sakinleştirilen B.İ., çağrılan 112 Acil Servis ekiplerince Orhangazi Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı. Burada tedavi altına alınan B.İ.’nin sağlık durumu iyi olduğu bildirilirken, otomobilde bulunanlar ifadeleri alınmak üzere jandarma karakoluna götürüldü.

Soruşturma sürdürülüyor.

GAZETE VATAN

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder