15 Nisan 2014 Salı

Belediyelerden Ronaldo’ya “Müstehcen” Sansürü

Ronaldo’nun kendi adını taşıyan iç çamaşırlı reklamlarına Türkiye’de birçok belediye tarafından izin verilmedi.


Belediyeden Ronaldo sansürü

Türkiye'de belediyeler ünlü futbolcunun reklamına izin vermedi.

İSPANYOL Real Madrid’in dünyaca ünlü yıldızı Cristiano Ronaldo’nun iç giyim ürünlerinin dünya üretimini ve yurtiçi satışını gerçekleştiren Selga Tekstil, ilginç bir sansürle karşı karşıya kaldı. Ronaldo’nun kendi adını taşıyan iç çamaşırlı reklamlarına Türkiye’de birçok belediye tarafından izin verilmedi.

DÜNYACA ünlü futbolcu Cristiano Ronaldo’nun kendi adını taşıyan iç giyim ürünlerinin reklamına Türkiye’de belediyelerden izin çıkmadı. Ronaldo’nun iç giyim ürünlerinin dünya üretimini ve yurtiçi satışını gerçekleştiren Selga Tekstil, billboard ve reklam panolarını kullanmak isteyince birçok belediye “Fotoğraflar müstehcen” diye onay vermedi.

RONALDO’NUN LİSANSI BİZDE

Cristiano Ronaldo’nun, Türkiye distribütörlüğünü üstlenen Selga Tekstil Yönetim Kurulu Başkanı Aykut Uğurlu, “Ronaldo’nun iç giyim fotoğraflarını Türkiye’de kullanmak için lisansa sahibiz. Birçok reklamda da kullanabiliyoruz. Billboard ve reklam panolarında da yer almak istedik. Türkiye’deki bazı belediyeler buna izin vermiyor. Reklamı çok açık bulduklarını belirtiyorlar. Ancak, Türkiye’de de milyonlarca hayranı bulunan Ronaldo’nun iç giyim ürünlerine ilgi çak fazla” dedi.

YÜZDE 65’İNİ ÜRETİYOR

Ronaldo’nun tüm dünyada satılan iç giyim ürünlerinin yüzde 65’ini Zonguldak’ta bulunan fabrikada ürettiklerini anlatan Aykut Uğurlu, şu bilgileri verdi: “Ronaldo’nun iç giyim ürünleri Avrupa başta olmak üzere 27 ülkede satışa çıktı. En çok İspanya’da satılan bu ürünler kısa sürede 4 milyon adetlik satış rakamına ulaştı. İngiltere, Almanya ve İtalya da önemli bir pazar. Türkiye’de 46 noktada satışta. Ronaldo’nun ürünlerine Asya ülkelerinden de çok ciddi talep var. Üretim Türkiye dışında bir de Çin’de gerçekleşiyor.”
Ronaldo’nun reklam afişleri Danimarka’da billboardlarda böyle yer aldı.

Erkek iç giyim pazarı büyüyor
TÜRKİYE’de son yıllarda erkek iç giyim ürünlerine büyük ilgi olduğunu söyleyen Aykut Uğurlu, “Yeni markalar ve ürünlerle erkek iç giyim pazarı da hızla büyüyor. Biz de yeni yatırımlar planlıyoruz” diye konuştu.

Ceyhun Kaburlu - Hürriyet

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder