25 Nisan 2013 Perşembe

Edepsiz Kız

Oklahoma eyaletinin Norman kasabasında annesi Sue Ann’le birlikte yaşayan Danielle Edmonston, Norman Lisesi’nin edepsiz kızıdır. İyi ailelerin çocuklarıyla aynı liseye giden Danielle’in aykırı davranışları, sıradışı giysileri onun uyumsuz öğrencilerin bulunduğu özel eğitim sınıfına geçmesine neden olur.

Danielle bu zoraki sürgünde utangaç, hiç arkadaşı olmayan, gay Clarke ile tanışır, onunla birlikte ev ödevi yapmak zorunda kalır. Eskiden çok hızlı bir yaşam süren Danielle’in annesi bir mormonla evlilik hazırlıkları içindedir. Sürekli baba özlemi çeken, iyice bunalan Danielle öz babasının yaşadığını öğrenir öğrenmez yeni arkadaşı Clarke’la birlikte babasını bulmak için evden kaçar.

Genç oyuncular Juno Temple ile Jeremy Dozier’nin başarılı yorumlar sunduğu komedi, tutuculuk, eşcinsellik gibi temaları da tartışıyor.

Dirty Girl (Edepsiz Kız) Yönetmen: Abe Sylvia Oyuncular: Juno Temple, Jeremy Dozier, Milla Jovovich, William H. Macy, Mary Steenburgen, Dwight Yoakam, Tim Mc Graw / 2011, 90 dakika, Kanal D Home Video.

Aslı Selçuk - Cumhuriyet

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder